Montsoriu continua mobilitzant el territori per la gran final del programa Batalla Monumental

La final serà dijous a les 22:45h

El castell de Montsoriu continua mobilitzant el territori per la gran final del programa Batalla Monumental de TV3, que s’emetrà en directe el pròxim dijous 17 de febrer, des de la Seu Vella de Lleida, a partir de tres quarts d'onze de la nit. Amb el lema “Montsoriu, la força d’un territori”, el que està considerat el millor castell gòtic de Catalunya ha aconseguit plantar-se a la final i competirà al costat d’altres monuments com les muralles de Montblanc, el Palau de la Música, cartoixa d’Escaladei i el Poble Vell de Corbera.

Un dels actes en què ha participat en Bernat de Cabrera aquest cap de setmana ha estat la Marxa solidària  contra el càncer infantil #PelsValents, que s’ha celebrat a Caldes de Malavella  aquest diumenge al matí i ha comptat amb la participació de 1.192 inscrits.

En Bernat de Cabrera ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a aquesta cursa, que enguany ha recaptat 11.050 euros, mentre que la iniciativa va recaptar 4.350 euros el 2019, 8.510,13  euros el 2020 i 3.100 euros el 2021 en la seva edició virtual. Els fons aconseguits s'entregaran directament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Al llarg de tot el matí, Bernat de Cabrera va animar els participants a votar per la candidatura del castell de Montsoriu, es va fer fotos amb totes aquelles persones que es varen apropar ell i també va participar en les activitats que es varen fer després de la Marxa com ara una sessió de zumba.