El tiroteig a Figueres acaba amb diversos detinguts per un afer de drogues

Un home va acabar hospitalitzat per un tret a l'espatlla

[ACTUALITZAT 10:44h] El tiroteig d'aquest dilluns a la nit a Figueres (Alt Empordà) està relacionat amb un afer de drogues. Els Mossos d'Esquadra ja han detingut quatre persones. De resultes de l'intercanvi de trets, un home va quedar ferit lleu per un impacte de bala a l'espatlla.

Se'l va traslladar a urgències de l'hospital de Figueres però va rebre l'alta ahir mateix. Els fets van passar poc després de les nou del vespre al carrer Elx, a tocar de l'antic traçat de l'N-II que creua el traçat urbà de la ciutat.

La policia va rebre l'avís de detonacions en aquesta zona i quan hi va arribar va localitzar un cotxe amb diversos impactes de bala. Uns carrers més enllà, al carrer Sant Domènec, van trobar la víctima, de nacionalitat francesa, que hi hauria arribat pel seu propi peu.

Segons fonts properes al cas consultades, els Mossos d'Esquadra atribueixen, en aquest punt de la investigació, un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues als quatre detinguts. Entre els arrestats hi ha el ferit per arma de foc.

Els Mossos d'Esquadra busquen els sospitosos de l'altre grup que hauria obert foc i treballen per identificar-los i detenir-los.