El vicealcalde i el regidor d'Urbanisme de Figueres es reuneixen amb els veïns de la Marca de l'Ham

Van tractar la problemàtica de les ocupacions i la degradació del barri

El vicealcalde a l'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà), Pere Casellas i el regidor d'Urbanisme i Mobilitat, Xavier Amiel, es van reunir el passat dimecres amb la junta de l’Associació de Veïns de la Marca de l'Ham. A la reunió es va parlar sobre la problemàtica generada arrel de l’ocupació de cases als carrers Carles Corretger, Adela Rosa i Rafel Torrent.

Els representants de l’Ajuntament van confirmar que notificaran als ocupants dels habitatges el risc que suposa residir en un sector inundable. També es va manifestar el compromís d’intensificar la neteja a la zona per evitar desbordaments de la brossa i la degradació d’aquest espai.

Casellas va informar als veïns que la Guàrdia Urbana està actualitzant el cens dels residents dels habitatges,  i que intensificarà  el patrullatge ordinari a la zona.

Per la seva banda Amiel va tenir ocasió d’explicar als veïns els temes tractats a la darrera reunió celebrada amb els representants de la Sareb. Destaca la consideració de resolució prioritària que pels representants que la societat gestora té aquesta zona on s’ubiquen les cases ocupades.

Finalment, Ajuntament i veïns van acordar tenir una nova trobada el proper mes de març per analitzar com evoluciona la situació i quins avanços s’han produït.