La XII edició del 'Black Music Festival' s'alia amb el 'Blackcelona'

S'ha ampliat el cartell amb quatre nous concerts

El XII Black Music Festival, que comença el proper 1 de març, dedica enguany un cicle de concerts dedicats a l’activa escena de la música negra de Barcelona, coneguda com 'Blackcelona'. Per això ha sumat energies amb aquest col·lectiu i presenten conjuntament els concerts dels seus grups més reconeguts, tant a La Mirona de Salt com a la festa de presentació a Barcelona, el proper 21 de febrer a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm. Es comptarà amb Cardova, Jizzy Free, Vermouth Time, Hipnotik Orchestra, The Slingshots, The Black Beltones, Electric Gozarela i els Disc Jockeys; DJ Boogaloo Investigator i DJ Txarnego.

'Blackcelona', és la plataforma de promoció, comunicació i acció musical dels grups de música negra de Barcelona que ha nascut per la necessitat de mostrar i promocionar la gran qualitat de soul & funk que genera la capital catalana. De fet, 'Blackcelona' va néixer l’any passat arran del recopilatori “A collection os soul & funk music from the city of Barcelona” (Discmedi), un disc que recull 16 bandes barcelonines del gènere. Des del rhythm & soul de The Excitements o Tirantlofunk, passant pel soul i el funk de grups com Cardova, The Slingshots, The Black Beltones, els ritmes llatins i el boogaloo de Los Fulanos i Eléctric Gozarela, i la rumba-funk de la Banda Achilifunk & Original Jazz Orquestra del Taller de Músics.

Davant d’aquest moviment tan actiu, 'Blackcelona' i el 'Blac Music Festival' han unit forces per tal de poder donar cabuda dins del festival als millors representants de l’escena. D’aquesta unió n’han resultat quatre concerts. Per a més informació es pot consultar el web del 'Black Music Festival'.