Apareix un esvoranc a l'aparcament de l'antic Hotel Fonda Siqués de Besalú

Té uns 5 metres de profunditat i avui l'arquitecte municipal el revisarà

L'aparcament de l'antic Hotel Fonda Siqués de Besalú (Garrotxa) va patir un lleuger esfondrament ahir a la tarda quan, pels voltants de les 19:59h es va avisar que hi havia aparegut un forat d'uns 30 centímetres de diàmetre i una profunditat d'uns cinc metres.

Fins allà s'hi van desplaçar una dotació dels Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat que han procedit a precintar l'entorn amb un perímetre de quatre metres de distància. En aquells moments encara quedaven vehicles aparcats i que hauran de ser retirats les properes hores.

Aquest matí l'arquitecte municipal s'hi desplaçarà per tal d'estudiar-lo i veure quina actuació s'ha de prendre. Aquest incident arriba després que a finals de maig de 2020 ja va aparèixer un esvoranc de grans dimensions al bell mig de la carretera de l'Avinguda Lluís Companys, a escassos metres del que ahir es va registrar.

Aleshores el consistori va millorar el ferm en una actuació que es va executar durant el mes de juny i s'hi van invertir 36.000 euros (+IVA).