Cassà de la Selva inagura la pista de Pumptrack costejada amb els pressupostos participats

Té una superfície de 1.200 metres quadrats

Cassà de la Selva (Gironès) va inaugurar ahir la pista de pumptrack que s'ha fet amb els diners provinents dels pressupostos participats. La instal·lació ha tingut un cost de 56.749 euros i té una superfície de 1.200 metres quadrats en total, amb una dimensió de les pistes de dos metres d'ample i una capa d'asfalt de 10 centímetres.

La pista s’ha ubicat a la zona esportiva, al costat de la Piscina Coberta Municipal. En aquest punt, hi passa la Via Verda de Girona a Sant Feliu de Guíxols i també és un lloc molt concorregut pels esportistes del municipi. Al mateix lloc, també hi ha la zona d’autocaravanes.

El disseny de la instal·lació s’ha pensat i dissenyat de tal forma que permet fer voltes al circuït mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos.  Els dubbies impulsen a l’usuari sense pràcticament necessitat de pedalar i que les corbes no disminueixin la velocitat. Amb aquest disseny, el circuit té una inèrcia intrínseca i seguretat adients que permet realitzar l’activitat còmodament i sense perill. A la zona central de la pista s’ha col·locat gespa artificial, per evitar l’entrada de sorra a la pista.

La inauguració ha comptat amb l’alcalde del municipi, Robert Mundet, la regidora de Comunicació, Carla Matilla i la d’Esports, Lourdes Martin. Durant l’acte, hi ha hagut una demostració a càrrec de Manel Ibars de l’empresa Pumptrack Park, SL.