Arresten de nou el lladre d'interiors de vehicles de Banyoles per cometre dos robatoris més

El jove, que té antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 10 de febrer a Banyoles (Pla de l'Estany) un home de 28 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. La Policia Local de Banyoles també el va detenir el dia abans, el 9 de febrer, per robar dins un altre turisme.

El passat 31 de gener els mossos d’aquesta comissaria, a través de la denúncia del seu propietari, van saber que s’havia produït un robatori a l’interior d’un turisme quan aquest estava estacionat dins un aparcament comunitari del carrer Paper de la població de Banyoles.

La víctima es va trobar el seu cotxe amb el vidre triangular lateral posterior trencat. De dins però, tot i estar regirat, no li havien arribat a sostreure res. Els mossos van detenir el presumpte autor aquest dijous 10 de febrer a Banyoles, després de tancar la investigació per aquest robatori.

El detingut, que acumula antecedents per fets similars, va quedar en llibertat amb càrrecs el dia 11 de febrer després de declarar davant l’autoritat judicial competent de Girona.

Concretament aquest jove va ser detingut per part de la Policia Local de Banyoles just el dia anterior, el 9 de febrer, per robar dins un turisme estacionat en un pàrquing interior situat al carrer de València de la població.

En aquests fets, del 22 de gener, el lladre va trencar el vidre petit davanter del copilot i va causar danys al retrovisor i a la planxa del turisme. Després va regirar tot l’interior però, no va sostreure res.

Els agents locals el van detenir la nit del 9 de febrer quan fent patrullatge a peu per la Plaça de la Pau del barri de la Farga, van identificar aquest home que li constava una ordre de recerca i detenció per part del Cos de Mossos d’Esquadra per un robatori amb força a interior de vehicle. El detingut també va quedar llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de Banyoles, ja estaven treballat de forma coordinada en un dispositiu policial, per tal de detenir aquest presumpte autor dels diversos robatoris a interior de vehicle ocorreguts a la comarca durant el mes de gener.

Aquest mateix home ja va ser detingut el passat 27 de gener per part dels mossos de Banyoles com a presumpte autor de diversos robatoris a interior de vehicle.

Concretament el dia 27 cap a les 3 de la matinada, els agents dels mossos van ser alertats per la policia local de la població que s’havia produït un robatori dins un turisme al carrer Enforcadores d’alls.

Quan van arribar al lloc dels fets, un testimoni els va facilitar la descripció del presumpte autor i els agents van iniciar una recerca. Al cap de pocs minuts de posar en marxa el dispositiu conjunt amb la policia local per la zona afectada, una patrulla va veure un home que coincidia amb les característiques físiques que descrivia el testimoni. En veure la presència policial l’home va començar a córrer fent cas omís a les ordres dels agents.

Finalment, els agents van localitzar el presumpte autor dels fets amagat a sota d’un vehicle al carrer Pere Alsius. Durant l’escorcoll portava objectes sostrets d’un dels vehicles saquejats.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.