La militància d’ERC a Riudellots de la Selva crea una nova secció local que presidirà Lluís Barnés

“Continuem treballant al costat de la gent per aconseguir el poble que anhelem entre tots i totes”, assegura

Els republicans (ERC) de Riudellots de la Selva han creat una nova secció local al municipi que presidirà l’actual portaveu del grup municipal, Lluís Barnés. L’acte, celebrat a la sala polivalent de l’ajuntament, ha comptat amb la presència del diputat del Congrés, Joan Margall, i el president de l’executiva comarcal, Albert Sanz

Barnés ha assegurat, ja com a president de la nova executiva local, que la creació de la secció local és representa “un pas més en el nostre compromís republicà i, especialment, municipalista”. “Som un equip de persones obert a tothom i, de fet, el nostre desig és sumar-hi totes aquells veïns i veïnes que vulguin fer poble i aportar noves idees”, ha dit. 

“Volem impulsar la transformació de Riudellots de la Selva des de la governança republicana pensant en la igualtat d’oportunitats, el progrés i el benestar de tothom”, ha afegit el president local. El grup municipal d’Esquerra Republicana de Riudellots de la Selva entoma aquest repte amb molta il·lusió i esperança de continuar creixent i treballant pels veïns del municipi selvatà. 

Lluís Barnés i Tarrés llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), compte amb un ampli bagatge professional especialitzat en el sector de las finances i assessorament econòmic. A més a més, ha sigut el regidor de Promoció Econòmica, Transparència, Bon Govern, Comunicació i Salut entre el 2011 i el 2019. 

L’executiva local la formaran l'Anna Adroher com a secretària d’Imatge i Comunicació i de les Dones; en Miquel Salvans com a secretari de Política Municipal;  l'Oriol Planella com a secretari de Finances i Transició Ecològica; i la Raquel Fumadó, secretària de Ciutadania.