L’Espai Municipal d’Ocupació de Salt ha assessorat més de 1.000 persones el 2021

En aquest període s’han gestionat 188 ofertes de feina

Durant l’any 2021, l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de Salt (Gironès) ha assessorat més de 1.000 persones que han rebut suport individualitzat en matèria d’orientació laboral. Entre aquestes dades cal destacar que s’han gestionat 188 ofertes de feina i del total de persones ateses s’ha comptabilitzat un centenar d’insercions.

D’altra banda i pel que fa a nivell formatiu, des de l’EMO i el Viver d’Empreses de la ciutat s’han programat 65 accions formatives amb un total de gairebé 600 participants.

El regidor de Promoció de l’Ocupació de Salt, Toni Vidal, explica que “any rere any anem consolidant tota la feina que impulsem des de l’EMO i el Viver d’Empresa. Una tasca centrada a posar a disposició dels nostres veïns i veïnes de totes les eines per ajudar- los en la seva inserció laboral, millorar la seva formació o assessorar a tots els emprenedors que vulguin posar en marxa un projecte empresarial”.

En aquesta línia, i durant aquest mateix període, des del Servei d’Emprenedoria s’ha atès i assessorat a 29 persones emprenedores.