Detingut el jove conductor de l'accident amb quatre ferits a Camós per quintuplicar la taxa d'alcohol

Un dels ocupants està ferit molt greu i dos d'ells són menors d'edat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dissabte passat un jove, de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i un delicte de lesions per imprudència greu.

Els fets van succeir el dia 5, al votant de les quatre i mitja de la matinada, quan els mossos van saber que s’havia produït un accident a la carretera GIV-5147 al seu punt quilomètric 3,9, al terme municipal de Camós (Pla de l’Estany) on un turisme havia sortit de la via i havia impactat de forma violenta contra un arbre.

Quan els mossos van arribar al lloc de l’accident, van localitzar el cotxe estavellat contra l’arbre i els quatre ocupants ferits. Dos dels ferits, de 16 anys, van resultar ferits menys greus, un altre dels ocupants, de 20 anys, ferit molt greu i traslladat per Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Josep Trueta de Girona i el conductor del cotxe amb contusions lleus.

Els agents van observar que el conductor del vehicle es podria trobar sota els efectes de begudes alcohòliques i li van fer el test de detecció d’alcohol, al qual va donar un resultat de 0,81 mg/l, és a dir, més de cinc vegades superior al límit permès ja que feia menys d’un any que disposava del permís de conduir.

Davant les evidències, els mossos van detenir el conductor del cotxe per conduir ebri i per un delicte de lesions per imprudència greu. El detingut, sense antecedents, va passar el diumenge dia 6 a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.