Obeses, Ferran Palau i El Pot Petit, primers confirmats del festival ISTIU de Castelló d'Empúries

La nova edició se celebrarà del 4 al 10 de juliol

Obeses amb el Cor d'Obeses, Ferran Palau i El Pot Petit són els primers artistes confirmats de la propera edició del festival ISTIU de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). El certamen celebrarà la seva segona edició del 4 al 10 de juliol i les entrades per aquestes primeres actuacions es posaran a la venda aquest dimarts a les nou del matí a través del web del festival.

La resta del cartell es donarà a conèixer durant el mes de març i inclourà una quinzena de concerts a preus populars o gratuïts. La majoria seran amb la gent asseguda i amb aforaments limitats, que aniran dels 100 als 500 espectadors. L'organització ha previst dos concerts a peu dret, a la zona del Trabuc i al passeig marítim d'Empuriabrava, si les condicions sanitàries ho permeten. 

Obeses protagonitzarà el concert inaugural del festival, el 4 de juliol, al pati del Palau dels Comtes. La banda osonenca arriba a l'ISTIU acompanyada pel Cor Obeses per presentar el seu nou treball 'l’ai al cor' que s'anirà publicant al llarg d'aquest any.

Una altra de les primeres confirmacions del festival és el concert de Ferran Palau, que enguany celebra 10 anys de carrera en solitari. El músic de Collbató actuarà al claustre del Convent de Santa Clara i presentarà els dos treballs publicats durant el 2021 (Parc i Joia) en un format intimista.

Finalment, Pot Petit hi actuarà el diumenge 10 de juliol a la zona del Trabuc. L'organització del festival vol celebrar aquest concert a peu dret per a 1.500 persones, però de moment només posarà a la venda la meitat de l'aforament per si finalment l’actuació ha de ser amb el públic assegut.