Rubi: 'Només em preocupa recuperar la nostra millor versió'

L'entrenador del Girona veu l'equip en una situació privilegiada malgrat els últims entrebancs.

El tècnic del Girona F.C ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit que els blanc-i-vermells disputaran contra l'Hèrcules demà dissabte a Montilivi. Respecte els últims resultats del conjunt gironí, Rubi s'ha mostrat en tot moment amb els peus a terra i amb la confiança de sortir d'aquesta ratxa negativa imposant el futbol que els ha caracteritzat al llarg de la temporada: "Em passat tres partits en que l'equip no ha estat bé. Necessitem recuperar la nostra millor versió i no buscar excuses. A nivell tàctic tot està clar, però necessitem sortir el més aviat possible d'aquesta ratxa en una temporada tant llarga".

Per a Rubi, un altre factor a tenir en compte cara el partit de demà són "els últims bons resultats d'equips que es troben lluny del seu objectiu, com l'Hèrcules". Aquesta situació la trobem reflectida també a la classificació, amb un Girona que ha sumat cinc punts dels últims divuit i tot i així es troba a un punt del segon. De totes maneres, el tècnic creu que " jugar els últims partits fora de casa sempre és difícil i tot i les sensacions negatives, l'equip continua en una situació privilegiada".

Pel que fa al rival del dissabte, un Hèrcules en dinàmica guanyadora les últimes tres jornades, el tècnic ha assegurat que "es tracta d'un equip que no s'identifica amb la seva posició a la classificació. Mirarem de pressionar més a dalt perquè qualsevol dels seus jugadors et crea una ocasió o una passada de gol amb facilitat". Rubi també ha volgut destacar "l'aportació de jugadors com MarioRosas o Redondo, que s'associen amb facilitat, i en especial de Portillo, molt perillós dins l'àrea i amb una gran confiança últimament".

No obstant, el Girona, que incorporarà al jove del filial Carles Mas degut als diferents contratemps en forma de lesions, recupera demà una peça essencial com és MarcosTébar. El Vilasarenc ha beneït, doncs, el seu retorn alhora que senyala els aspectes més a tenir en compte pel partit: "És un jugador important per nosaltres, ens dóna molt d'equilibri tàctic i grans ocasions a pilota parada. De totes maneres, el treball dels mitja puntes serà probablement la clau de demà".