Albert Ferrández escollit cap de llista d’ERC a Lloret per les eleccions municipals de 2023

Substitueix a Jordi Orobitg

Els militants d’Esquerra Republicana (ERC) de Lloret de Mar (Selva) han escollit el regidor municipal Albert Ferrández com a nou cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2023.

L'assemblea que s’ha celebrat a la sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret ha comptat amb la presència dels companys de les seccions de Blanes, Osor, Riudellots de la Selva; i amb la secretària general adjunta d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta, que ha agraït la feina de Jordi Orobitg durant aquests anys i ha felicitat a l’Albert Ferrández.

El candidat a l’alcaldia s’ha mostrat compromès i decidit a emprendre aquest nou camí: “Sempre m’ha agradat involucrar-me en totes aquelles iniciatives que tenen com a finalitat ajudar a les persones i millorar la societat del meu poble”. ”Ara sóc un mestre dedicat a la política”, ha dit.  “L’any 2015 vaig decidir participar activament del projecte d’ERC Lloret, perquè és un projecte republicà, d’esquerres i que entén que la independència del nostre país és una eina necessària per ajudar les persones i millorar la societat, coincidint amb les meves conviccions”, ha afegit. 

El candidat s’ha mostrat orgullós i agraït amb la seva elecció: “Em sento molt content d’haver comptat amb el suport de les amigues i amics de la secció local que avui m’han fet confiança, i també de la resta de membres del partit d’altres poblacions avui representats per la secretària general adjunta i portaveu Marta Vilalta".

Ferrández que actualment és regidor de les àrees d’Educació i diversitat funcional i dels barris del Nucli Antic i dels Pescadors de l’Ajuntament de Lloret de Mar, és graduat en Educació Infantil per la FPCEE BlanquernaURL i postgrau en Lideratge i Direcció de centres educatius per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més a més, compte amb una àmplia experiència com a mestre en diversos centres educatius i la coordinació d’equips pedagògics en el temps de lleure.