L'Ajuntament de Roses tanca temporalment la discoteca Chic Deluxe

Apunten que l'establiment no reuneix les garanties de seguretat mínimes

L'Ajuntament de Roses (Alt Empordà) ha tancament de la discoteca Chic Deluxe per no reunir les garanties de seguretat mínimes exigibles segons fonts del consistori. Des de l'Equip de Govern expliquen que s'han fet requeriments als seus propietaris des de l'any 2009 demanant esmenes sobre "greus deficiències detectades" a l'establiment.

En aquest sentit l'Ajuntament argumenta que cada requeriment "ha anat acompanyat d'un termini més que raonable perquè les deficiències fossin solucionades". A data d'avui les carències detectades encara no s'han arreglat i és per aquest motiu que s'ha executat el tancament provisional de la discoteca.

Reformes previstes

La direcció de la discoteca ha explicat a la seva pàgina de Facebook que tenia intenció de posar-hi solució abans de l'estiu. Amb tot, lamenten la decisió del consistori i expliquen que d'aquesta manera "s'ha deixat sense feina a desenes de persones i sense lloc d'oci a molts milers".

Els propietaris expliquen que el tancament deixa "tocat i ferit" el municipi de Roses, ja que consideren que la discoteca era un pol d'atracció de turistes i visitants.