Els Bombers remullen el perímetre de l'incendi de Peralada per evitar revifalles

Els efectius del cos s'han desplaçat fins al lloc amb dues dotacions

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat aquest dimecres fins al punt on es va declarar l'incendi de Peralada (Alt Empordà). El cos ha activat dues dotacions, amb les quals ha estat remullant el perímetre del foc per evitar revifalles.

Així els efectius no han trobat cap punt calent, però tot i això han recordat que l'incendi no es considera extingit. El foc va afectar unes 31 hectàrees de vegetació, sobretot conreus però també matolls, arbrat i pastures. Va començar de matinada en un zona a tocar de la Muga i es va estendre ràpidament, atiat pel fort vent de tramuntana.

També va obligar a tallar el trànsit de l'N-260 en els dos sentits i va afectar la circulació del servei de trens entre Figueres i Portbou. A banda dels Bombers, van participar en les tasques d'extinció de l'incendi efectius del GRAF (Grup d'Actuacions Especial), EPAF (Equip de Prevenció Activa Forestal) i el sanitari del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), efectius dels Agents Rurals, de les ADF (Agrupació Defensa Forestal) de la zona i dels Mossos d'Esquadra.