Detingut per entrar a robar en un bar de l'Escala i agredir al seu propietari

L'home intentava endur-se la caixa registradora

Els Mossos d'Esquadra i agents de la Policia Local de L’Escala van detenir el dia 29 de gener un home de 40 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un delicte lleu de lesions.

Pels volts de les 00.30 hores del passat dissabte, una patrulla mixta formada per agents dels dos cossos policials feia tasques de seguretat ciutadana per la localitat quan va escoltar una alarma.

Quan van arribar al carrer Palau d’on provenia l’alarma, van localitzar un bar amb la persiana metàl·lica pujada. A l’interior hi havia el propietari, el qual va explicar que havia escoltat l’alarma i quan va baixar per fer les comprovacions, va veure un home que intentava sostreure la caixa enregistradora. El lladre, en veure’s sorprès, va agredir-lo i va fugir del lloc.

Els agents van assistir la víctima, que presentava ferides de caràcter lleu, i van iniciar una recerca per la zona. Al cap de poca estona van localitzar un home, el qual coincidia amb la descripció que havia facilitat la víctima. Davant les evidències els agents van detenir-lo com a presumpte autor del robatori.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar el dia 29 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.