Dos menors detinguts per un robatori amb violència a Girona

Els joves van fer una estrebada a la bossa de mà d'una dona mentre conduïen una bicicleta

Els fets van passar quan els agents de la Unitat de Relacions amb la Comunitat dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert es van dirigir a un immoble ocupat del carrer Santa Eugènia. Allà van localitzar uns menors a qui se'ls va trobar un telèfon mòbil desconnectat, del qual no en van saber explicar la procedència, motiu pel qual van recelar que podria haver estat sostret.

Per tal de fer les comprovacions sobre la propietat del telèfon, els agents el van comissar i el van lliurar als agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona. Fruit de les gestions fetes es va descobrir que el telèfon procedia d'un estrebada de la bossa de mà d'una dona de 61 anys, ocorreguda al barri de Sant Narcís aquell mateix matí.

En concret els agents van esbrinar que uns joves que anaven en bicicleta, la descripció dels quals coincidia plenament amb les característiques físiques dels joves sospitosos, haurien estirat la bossa a la víctima.

Amb aquesta informació els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat van iniciar una recerca per la zona, que va culminar quan van localitzar, dins d'un contenidor de la Rambla Ramon Berenguer II, la bossa de ma de la víctima amb la resta d'objectes personals.