Valents anuncia noves incorporacions al partit a la demarcació de Girona

En destaquen Félix Sierra, Miriam Aguilera o Baldomero Amador Cortés

Valents, el partit sorgit de la plataforma electoral de l'ex-primer ministre Manuel Valls per a Barcelona, anuncia noves incorporacions a la província de Girona.

Entre aquestes en destaquen la de Félix Sierra, excoordinador de Cs a Girona i membre de diverses associacions i entitats cíviques, així com la de Miriam Aguilera, advocada que arribar a ser número 5 a les darreres eleccions municipals de la capital i actualment forma part de la Junta Directiva de Joves Advocats de Girona. També s'han unit a Valents, Baldomero Amador Cortés, de Girona; Andrew Salvador, de Lloret de Mar; Lucía Fernández, de Maçanet de la Selva o Joan Morillo, excoordinador de Cs a Blanes, entre d'altres.

Sierra ha expressat les seves “ganes de canviar la manera de fer política a la nostra ciutat” i ha assegurat que “la millor manera de fer-ho és de la mà d'un partit sense complexos i amb una idea molt clara del que vol per als municipis de Catalunya”.

Així mateix, Aguilera ha assegurat que “el futur del constitucionalisme català passa per fer-se fort als municipis” i ha apostat per una “confluència de tots els constitucionalistes” perquè “cap vot constitucionalista a la província acabi per no tenir representació als ajuntaments”.

Aquest dissabte passat, Valents va celebrar el seu acte de presentació al Born de Barcelona amb l'assistència de més de 300 persones, entre les quals dirigents d'entitats cíviques i càrrecs electes de Valents. A la presentació, Eva Parera va remarcar que “Valents es compromet a no abandonar els catalans”. Per la seva banda, Joan López Alegre va afirmar que "Valents està naixent, però és esperança i oportunitat que els catalans recuperem protagonisme a Espanya i tornem a ser motiu d'admiració i no de vergonya aliena i tedi."