Detingut un home per apunyalar a una parella en ple carrer a Sant Feliu de Guíxols

La dona es troba ingressada al Trueta en estat crític

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia un home acusat d’apunyalar una parella enmig d’un carrer a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) en una baralla amb tres persones implicades segons ha avançat Cadena SER.

La dona va rebre una agressió al tòrax i una altra al braç i ahir al vespre estava en estat crític i pronòstic reservat a l’hospital Josep Trueta de Girona, mentre que l’altre ferit, l’agressor, tot i haver rebut més impactes –cinc segons algunes fonts– i que també havia ingressat a l’hospital, estava en estat lleu.

Segons van informar ahir cos de policia català, els fets van passar a les 12:30h al carrer Pirineus de Sant Feliu de Guíxols i, segons indiquen, tant el detingut com els ferits, tots ells de més de 60 anys, eren veïns del mateix carrer i tenien alguna enemistat o compte pendent entre ells. L’agressió, en ple carrer, va despertar l’atenció de vianants que en aquell moment passaven per l’indret, ja que els tres implicats, ferits, es trobaven enmig de la calçada estirats a terra.

Després de l’agressió, que va passar al barri de Vilartagues i no gaire lluny de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols, els agents van detenir el presumpte agressor i van traslladar a l’hospital Josep Trueta els dos ferits.