Detingut a Banyoles un lladre reincident per robar en un cotxe després de trencar el vidre

Un veí va alertar la Policia Local que va trobar l'arrestat amagat a sota d'un vehicle

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 27 de gener un home de 28 anys com a presumpte autor de diversos robatoris interior de vehicle.

Durant les setmanes passades es van produir diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles a la població de Banyoles (Pla de l'Estany). Per aquest motiu els Mossos juntament amb la Policia Local Banyoles, van iniciar un dispositiu per localitzar el o els presumptes autors.

El dia 27 cap a les 3 de la matinada, els agents dels mossos van ser alertats per la policia local que s’havia produït un robatori de les mateixes característiques al carrer Enforcadores d’alls. Quan van arribar al lloc dels fets, un testimoni els va facilitar la descripció del presumpte autor i els agents van iniciar una recerca.

Al cap de pocs minuts de posar en marxa el dispositiu conjunt amb la policia local per la zona afectada, una patrulla va veure un home que coincidia amb les característiques físiques que descrivia el testimoni. En veure la presència policial l’home va començar a córrer fent cas omís a les ordres dels agents.

Finalment, els agents van localitzar el presumpte autor dels fets amagat a sota d’un vehicle al carrer Pere Alsius. Durant l’escorcoll portava objectes sostrets a un dels vehicles saquejats.

Al detingut se l’investiga per la seva implicació en més fets similars. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut, amb antecedents policials, va passar ahir dia 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.