A presó per robar en domicilis d'una urbanització de Roses que tenia prohibit acostar-s'hi

Per accedir als habitatges l'home s'enfilava per un fanal i d'allà saltava als balcons

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Roses (Alt Empordà) un lladre reincident de 41 anys per dos robatoris amb força, en dos domicilis de la urbanització Santa Margarida i el Salatar a la qual no es podia acostar més de 100 metres per ordre judicial.

Els fets es van produir el passat 24 de gener, quan els agents van rebre la denúncia per part dels propietaris dels dos apartaments. L'home, que acumulava vuit detencions per fets similars, va accedir als dos domicilis enfilant-se per un fanal i d'allà saltava al balcó de l'habitatge.

Després de regirar-lo, es va acabar emportant dos televisors i va fugir. La Unitat d'Investigació dels Mossos es va fer càrrec del cas i les indagacions van acabar amb la identificació de l'individu.

Després de fer les pertinents comprovacions, els agents van descobrir que l'home tenia prohibit acostar-se més de 100 metres a la urbanització, després que acumulés fins a vuit vegades els darrers dos mesos per entrar a robar en domicilis de la zona. Després de declarar per dos delictes de robatoris i un de trencament de condemna, el jutge de guàrdia el va enviar a presó.