De 'West Side Story' a 'Rent', els musicals més emblemàtics es citen al CaixaFòrum Girona

El cicle donarà inici el 31 de gener i fins el 14 de març

La Fundació ”la Caixa” presenta a CaixaForum Girona del 31 de gener al 14 de març, una nova programació que inclou conferències i projeccions que tenen l’objectiu de revisar els musicals de més èxit de tots els temps.  

El cicle Musicals de pel·lícula s’inicia el 31 de gener amb la projecció del clàssic West Side Story, drama romàntic i musical de Robert Wise ambientat a l’emblemàtic barri novaiorquès.

La segona sessió serà el 14 de febrer amb la projecció de Jesus Christ Superstar, musical d’Andrew Lloyd WebberTim Rice, que relata les últimes setmanes de Jesús de Natzaret mitjançant cançons de rock. El dilluns 28 de febrer els espectadors podran gaudir d’Els Miserables de Claude-Michel Schönberg i Alain Boublil, que narra una fascinant història de somnis trencats, passió, sacrifici i redempció.

Tanca el cicle la projecció de la pel·lícula Rent el 14 de març, basada en un musical d’èxit de Broadway on es narra la història del dia a dia d'un grup de joves bohemis que viuen al barri East Village de Nova York.

Conferències per aprofundir en els musicals

Per complementar la programació de projeccions musicals, CaixaForum Girona també acollirà el cicle de Musicals que marquen generacions, iniciat el passat dilluns 24 de gener amb la xerrada sobre West Side Story i que continuarà del 7 de febrer i fins el 7 de març per fer un repàs de la història del gènere, a través de l’anàlisi dels musicals de més èxit de tots els temps, on podrem trobar la primera òpera rock Jesus Christ Superstar, el musical de records Els Miserables o l’últim gran musical del mil·lenni, Rent.

Aquestes sessions aniran a càrrec del cantant, actor, productor i director de musicals Daniel Anglès, qui guiarà al públic assistent per les produccions que han marcat generacions des de la seva visió polifacètica i il·lustrativa.

Planificar la visita

Amb la intenció de facilitar l’accés i millorar l’experiència dels visitants, CaixaForum Girona recomana de planificar la visita amb temps a través de la reserva o la compra de les entrades al web, en el qual es pot consultar la disponibilitat d’entrades per franja horària.

De la mateixa manera, en tots els espectacles, projeccions i activitats que ha programat el centre cultural, s’hi aplicaran les mesures d’higiene, seguretat i de capacitat de l’espai, previstes en els protocols oficials.

Es poden trobar la programació i les entrades al web de CaixaFòrum.