La UE Tossa inicia els actes de celebració del seu centenari

Aquest cap de setmana ha presentat la samarreta commemorativa

Dins dels actes de Festa Major de Sant Vicenç de Tossa de Mar (Selva), la Unió Esportiva Tossa (UE Tossa), l’històric club de futbol de la població, ha iniciat aquest cap de setmana la celebració del seu centenari amb la presentació dels seus equips de futbol i de la samarreta commemorativa pels 100 anys d’història.

A l’acte hi van assistir Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; Anna Caula, secretària general de l’Esport de la Generalitat; Ramon Gascons, alcalde de Tossa; i Pedro Zambrano, president de la UE Tossa, entre d’altres personalitats.

L’alcalde Ramon Gascons ha destacat que “són poques les entitats que poden celebrar cent anys d'història al servei de tots els veïns i jovent del poble. La UE Tossa és un dels principals actius socials de la nostra vila. Motiven a la mainada, als adolescents i als grans a fer esport, a fer feina en equip. Aquesta disciplina esportiva, lligada a les xerrades informatives que fan als jugadors, al cos tècnic o als pares, són bàsiques. Sort en tenim de poder comptar amb una entitat que fomenta els valors de treball en equip, bàsics per mantenir la cohesió social i les relacions entre petits, adolescents i familiars”.