Quatre ferits en estampar-se amb el cotxe contra la caseta de la DO Empordà a Figueres

Dos d'ells es troben en estat crític

Fins a quatre persones han resultat ferides de diversa gravetat després d'encastar-se amb el vehicle en que circulaven contra la caseta del consell regulador de la DO Empordà a Figueres (Alt Empordà).

L'accident han tingut lloc a les 2:46h d'aquesta matinada quan, per causes que es desconeixen, el conductor ha perdut el control del turisme mentre circulava per la rotonda propera a la plaça del Sol de la capital altempordanesa. Com a conseqüència de la sortida de via s'han encastat contra l'edifici que antigament allotjava l'oficina de turisme.

Fins allà s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que han ajudat a dos dels ocupants a sortir del vehicle mentre que també han retirat les fustes trencades de la façana. D'altra banda també hi eren presents agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat cinc ambulàncies (tres medicalitzades i dues bàsiques) que han atès els ferits, dos de menys greus i dos de crítics. Aquests dos últims els han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.