Detinguts tres lladres per cometre dos robatoris amb violència i intimidació a Figueres

En un dels robatoris, perpetrat en una farmàcia, van intimidar els treballadors amb una pistola

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui en aquesta població, tres homes de 18,19 i 31 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

A primera hora del matí del passat 9 de gener els mossos d’aquesta comissaria van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb violència i intimidació al carrer Maria Àngels Anglada de Figueres (Alt Empordà), mentre una ciutadana passejava el seu gos.

La dona, que va denunciar els fets poc després, va explicar que mentre es trobava passejant i escoltant la ràdio amb auriculars, un home se li va acostar i la va agafar pel braç dret sacsejant-la fortament, mentre li demanava diners.

Després que la víctima li digués que no portava res a sobre, el lladre li va estirar el cablejat dels auriculars i va aconseguir emportar-se el seu telèfon mòbil.

El segon dels fets va tenir lloc prop de les vuit del vespre del passat 12 de gener, quan els mossos van rebre l’avís d’un robatori amb violència i intimidació comès en una farmàcia del carrer Avinyonet de la ciutat, en què dos homes van intimidar amb una arma de foc a les dues dependentes.

Després d’encanonar-les amb la pistola i amenaçar-les, els lladres es van emportar el caixetí de la caixa enregistradora, amb la recaptació del dia. Després van fugir amb un turisme.

La Unitat d’Investigació de Figueres ha resolt aquests dos robatoris violents i ha detingut avui mateix els tres presumptes autors d’aquests il·lícits. Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, passaran avui mateix a declarar davant el jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.