Un incendi a Jafre crema un habitatge i el malmet estructuralment

Els tres ocupants, una dona i dos menors, han resultat il·lesos

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat en un habitatge situat a la urbanització de Fontsanta de Jafre (Baix Empordà).

L'avís al 112 s'ha efectuat a les 3:15h i cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat per apagar les flames d'un edifici de planta baixa i dos pisos que cremava. En arribar, han observat com el foc s'havia desenvolupat completament a la planta superior i s'ha atacat exteriorment per tal d'extingir-lo.

A les 3:59h s'ha aconseguit apagar l'incendi a l'habitació principal on els Bombers han trobat una gran quantitat de combustible, mentre que la resta de l'incendi no s'ha donat per totalment apagat fins les 5:04h, moment en que s'ha revisat l'estructura. És aleshores quan s'han adonat que hi havia una paret exterior totalment inclinada amb dues bigues de formigó trencades.

S'ha avisat als tècnics municipals perquè inspeccionin l'estructura de l'habitatge mentre que els seus ocupants, una dona i dos menors d'edat, han resultat il·lesos. Fins allà també s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que com a mesura preventiva els han traslladat a l'Hospital de Palamós.