Cicles formatius de grau superior amb més sortides professionals

Coneix els estudis que més feines pots trobar

Cada cop són més les persones que opten per estudiar un cicle formatiu completament centrat en els coneixements que volen adquirir i enfocat en la ràpida inserció en el món laboral.

A continuació, et presentem els cicles formatius de grau superior amb més sortides professionals, perquè puguis escollir el sector que més et crida l’atenció.

Millors cicles formatius orientats al món professional

Cada cop, les noves tecnologies juguen un paper més important en tots els oficis: gairebé tot el que fem està controlat per màquines i ordinadors. Això ha generat un gran nombre de llocs de treball que han de ser coberts per persones que tinguin els coneixements necessaris i aquests no tenen per què ser universitaris.

Els cicles formatius estan obrint les portes a moltes persones que volen especialitzar-se en l’ofici que els agrada, però d’una manera pràctica, sense invertir el seu temps en classes teòriques que no els serviran de massa en el seu lloc de treball.

Aquests són els cicles formatius més demandats i que tenen més sortides professionals.

Mecànica i Mecatrònica industrial

El cicle formatiu de mecànica i mecatrònica industrial està enfocat en aconseguir utilitzar tota mena de materials per aconseguir els objectius del projecte. Alguns dels materials o les eines que s'usen són purament mecàniques, en canvi, n’hi ha d’altres que fan servir un robot per accionar-se o depenen de tot un sistema de cablejat intel·ligent.

El centre Formatiu Comas Tech de Blanes és una de les escoles especialitzades en impartir aquest cicle formatiu i en preparar als seus alumnes pel món laboral en aquest àmbit de la mecànica clàssica i la mecatrònica industrial.

Desenvolupament d’Aplicacions Web

Es tracta d’un cicle formatiu basat en la informàtica en el que s’ensenya als alumnes, d’una forma totalment pràctica, a desenvolupar i mantenir pàgines web per a clients, segons els requeriments que aquests tinguin.

Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

Aquest cicle formatiu és molt complet, ja que els alumnes aprendran a dissenyar i desenvolupar un videojoc des de la idea inicial fins a la seva comercialització. A més faran un treball molt intens amb totes les eines que permeten crear el 3D, que els hi pot servir en altres àmbits no relacionats amb els videojocs.

Electricitat i electrònica

Actualment, tots els circuits elèctrics porten incorporats sistemes intel·ligents en la seva composició. Un electricista normal, per tant, no té els coneixements suficients per arreglar o instal·lar qualsevol aparell que porti electricitat.

Per això, aquest cicle formatiu es compagina amb l'electrònica, donant als alumnes tots els coneixements necessaris per inserir-se al món laboral d’una forma ràpida. És un curs que està molt vinculat a la informàtica i en el que es treballaran molts programes amb ordinador que li serviran a l’alumne en el cas que vulgui treballar en un altre sector.

Ara ja coneixes els cicles formatius de grau superior amb més sortides professionals. Pots fer un cop d’ull a la pàgina web del centre Formatiu Comas Tech de Blanes per veure tota l'oferta de cicles formatius de la que disposen i començar a informar-te sobre el que t’interessi més.