L'empresa de mobles a mida Mobalpa obre una botiga a Girona

Es tracta del primer establiment a Catalunya

Mobalpa, fabricant i distribuïdor de cuines i mobles de la llar, aterra aquest gener a Catalunya. Ho fa amb una primera botiga a Girona (Carrer Barcelona 133, local A), però preveu obrir-ne fins a 15 en els pròxims anys. Per al 2023 té previst inaugurar a Barcelona

Mobalpa obre la seva primera botiga al barri de l’Eixample Sud, en plena expansió, de fàcil accés i a l’entrada de la ciutat. Ocupa 320 m² dedicats a l'exposició de mobles de cuina (amb 8 exposicions de cuines diferents) banys i altres mobles de la llar. També inclourà la recreació d'un apartament totalment equipat de 61m². La franquícia donarà feina a 5 persones: el manager, una persona de suport backoffice i tres dissenyadors-venedors.

Mobalpa, una marca centenària nascuda als Alps, va arribar a l’estat l’any 2019 amb les seves primeres botigues a Barakaldo, Santander i Marbella. En el primer semestre de 2021 va aterrar a Madrid, Àvila i València i el novembre passat es va instal·lar a Màlaga. Amb 8 botigues i acabada d’inaugurar la novena, Mobalpa tanca 2021 amb una facturació de més de 7,7 M€ a l’estat, duplicant la facturació aconseguida l’any 2020.

La companyia, un gegant del moble a mida amb 310 botigues a tot el món, té un ambiciós pla d'expansió per a l’estat. Vol posicionar-se com a referent en el sector de les cuines al nostre país i té com a objectiu obrir de 3 a 5 botigues franquiciades per any i arribar als 25 establiments l’any 2025.

Cuines i mobles de la llar totalment personalitzats

Per a Miguel Ángel Pérez, manager franquiciat de Mobalpa Girona, el concepte de les botigues Mobalpa va ser clau per decidir emprendre i formar part del grup: ‘em va sorprendre l’acompanyament individual i personalitzat que es dona a cada client des de l’inici. I també les amplíssimes gammes que ofereix la marca i que fan molt fàcil treballar amb el client per aconseguir la cuina que somia’.

Pérez, que porta més de 30 anys en el sector de les reformes i ha engegat diversos negocis propis, coneixia la marca per internet però va voler visitar la botiga Mobalpa a Alcorcon (Madrid). La visita el va acabar de decidir: ‘Em va agradar la idea de pertànyer a una marca amb una identitat tan forta i fàbrica pròpia. I em va tranquil·litzar molt saber que tindria el suport de la marca en cada etapa del projecte’.  

La nova botiga de Mobalpa a Girona, com les 310 que té la companyia, segueix un mateix concepte. Un terç de l'espai l'ocupa una àrea d'exposicions que convida el client a inspirar-se. En el centre, se situa un espai creatiu amb l'equip de dissenyadors on s'inicia l'atenció i assessorament al client, clau en el servei de Mobalpa. La tercera zona està pensada a manera d’ ‘apartament projectat’ per a mostrar l'oferta de cuines, banys i mobiliari de la llar en un espai el més similar possible a una casa per a ajudar el client a una visualització gairebé real.

L'objectiu és acompanyar el client, imaginar al seu costat la seva cuina ideal i convertir-la en realitat tenint en compte l'ergonomia, l’emmagatzematge, la funcionalitat, el disseny i, evidentment, el preu. Tots els mobles de Mobalpa són mobles robustos muntats a la fàbrica, encolats i perfectament assemblats per a assegurar una gran durabilitat amb garantia de 10 anys.