Llívia implementarà la recollida porta a porta les properes setmanes

En la primera fase també s'hi incorporen també cinc municipis més

Llívia (Cerdanya) posarà en funcionament les properes setmanes, el servei de recollida de residus porta a porta, una acció que més de 200 municipis han posat en marxa en tot Catalunya.

El servei Porta a Porta el gestiona el Consell Comarcal de la Cerdanya i en aquesta primera fase s'incorporen els municipis de Das, Ger, Prats i Sansor, Urús, Guils de Cerdanya i Llívia.

Amb tot, els veïns de Llívia s'hauran de familiaritzar amb les fraccions orgàniques, envasos, paper/cartó, resta i vidre. Les deixalles o els residus seran recollits diàriament per davant de casa i cada família tindrà un contenidor per a poder separar i dipositar els residus corresponents.

En els dies vinents es donarà tota mena d'informació al voltant del nou servei. La primera de les accions que impulsa el govern local són tres xerrades adreçades als industrials i empresaris i als veïns en general, aquest divendres i dissabte, 21 i 22 de gener, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Llívia. La primera sessió, a les quatre de la tarda per a empresaris i industrials i restauradors i la segona a les vuit del vespre per als veïns i veïnes en general.

L'endemà, a les 10 del matí, per a les comunitats de propietaris i veïns i veïnes de segona residència. Totes les sessions seran emeses en línia pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llívia i quedaran a internet per a poder ser consultades quan es vulgui.

Igualment, pels empresaris vinculats al sector de la restauració, es faran visites puntuals per a ampliar-los la informació.