Lloret prepara l'enviament de distintius de zona verda als residents

Els nous aparcaments regulats entraran en vigor l'1 de març

L'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) iniciarà a partir del 17 de gener l’enviament del distintiu d’aparcament per a zona verda a tots els residents del municipi que paguen l’impost de vehicles, a través de correu ordinari. 

Per poder fer ús del distintiu, caldrà prèviament activar-lo, abans del 28 de febrer del 2022, a través del web i abonar la taxa de 5 euros establerta segons les Ordenances fiscals. Un cop activat, s’haurà d’enganxar a la part inferior dreta del parabrisa davanter del vehicle de manera que sigui clarament visible. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, ha remarcat que “és imprescindible activar el distintiu perquè sigui vàlid” i ha destacat que “aquesta zona verda ha de contribuir a facilitar l’estacionament als residents”. 

Amb aquest distintiu, els residents podran estacionar de forma gratuïta a les àrees de zona verda establertes: l’aparcament de les pistes de raqueta de la Piscina Municipal (270 places); l’aparcament de la zona esportiva (195 places); l’aparcament de Can Xardó (140 places); l’aparcament de Fenals (130 places) i l’aparcament de Can Saragossa (33 places).

Tot i tenir el distintiu, caldrà obtenir un tiquet en els parquímetres o a través de mitjans de pagament telemàtic (a través de la app “Aparcare”), que en el cas del residents amb distintiu serà a cost 0 i tindrà una durada de 48 hores, sent necessari obtenir un nou tiquet passat aquest temps.

La zona verda entrarà en funcionament a partir del dia 1 de març.