Goufone obre botiga al centre de Girona

Es troba situada al carrer Migdia

Girona compta des d'ahir amb una nova botiga de Goufone al centre de la ciutat.  L’empresa de telecomunicacions catalana amb seu a Gurb (Osona) ja comptava amb una botiga Goufone a Girona a la Plaça Assumpció, 5, que ara ha traslladat al carrer Migdia, 24 per tenir més presència a la ciutat i poder atendre i donar servei als habitants de les comarques gironines

“Amb aquesta nova botiga al centre de la ciutat volem apropar Goufone als veïns i veïnes per tal de seguir donant un servei proper, personalitzat i de qualitat, que són marca de la casa. Aquest any acabarem amb el desplegament complet a Roses i a la ciutat de Girona, així com també atendrem zones disseminades de les comarques gironines”, comenta Marc Mundó, un dels tres fundadors de Goufone.

L’acte va comptar amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona i d’altres personalitats vinculades a la ciutat, com ara Glòria Plana, regidora de promoció econòmica; Jordi Calvet, regidor del PSC; Sílvia Paneque, portaveu del PSC; David Ibáñez, director de l’auditori de Girona; Juli Fernández, de Fira de Girona i Patricia Viñals, de la cursa de la dona de Girona.

Més de 1.000 km de xarxa de fibra òptica pròpia

Goufone compta amb una àmplia presència en territori gironí, havent desplegat més de 1.000 km de fibra òptica pròpia a ciutats, municipis i zones disseminades del Gironès, Alt i Baix Empordà. Un total de 125.000 llars que ja poden gaudir dels serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i energia verda que ofereix l’operadora. Es poden consultar les zones de cobertura des de la pàgina web. 

El fet de desplegar xarxa de fibra òptica pròpia, dona a Goufone completa autonomia a l’hora de proveir els seus serveis, fent instal·lacions de qualitat i atenent amb agilitat possibles incidències. També possibilita oferir serveis especialitzats per a empreses mitjanes i grans i atendre poblacions disseminades. Goufone porta desplegats més de 4.000 km de xarxa de fibra òptica pròpia per tota Catalunya.