Demanen 15 anys de presó per a dos turistes que van violar una noia a Lloret

Els mossos els van detenir a la sorra de la platja mateix després que un vianant els alertés de l'agressió

Segons recull l'escrit d'acusacions provisionals, els fets van tenir lloc la matinada de l'1 d'octubre del 2011. Eren cap a les cinc del matí quan els dos processats, Issam El Arabi i Jamel Belrhitri, van conèixer la víctima. La jove, que també passava uns dies de vacances a la població, es trobava a les portes de la discoteca 'Zoo' de Lloret, situada a l'avinguda Just Marlés.

Els dos turistes francesos es van acostar a la noia i van començar a xerrar amb ella. La jove anava beguda i els processats van decidir aprofitar-se'n per forçar-la sexualment. Segons recull el fiscal, els acusats van agafar-la de la mà i "estirant amb força" la van arrossegar fins a la sorra de la platja.

Allà, Issam El Arabi la va llançar damunt la sorra i, tot i que la noia s'hi resistia, li va abaixar els pantalons i les calces. Després, ajudat per l'altre processat, la va penetrar vaginalment, mentre la noia no deixava de forcejar i demanar ajuda. Per la seva banda, Jamel Belrhitri va posar-se de genolls i va intentar que la víctima li fes una fel·lació.

Els dos joves, però, no van poder anar més enllà. En aquell moment, una patrulla de Mossos d'Esquadra va anar fins a la platja i els va detenir. Un ciutadà que pocs minuts abans havia vist com els dos processats arrossegaven la noia contra la seva voluntat va ser qui va avisar els agents.

Des d'aleshores, els dos acusats es troben en presó provisional a l'espera del judici. El fiscal imputa a cadascun d'ells un delicte d'agressió sexual del subtipus agreujat per agressió conjunta i demana que se'ls imposi una pena de 15 anys de presó.

El judici per aquests fets se celebrarà a la Secció Tercera de l'Audiència de Girona.