Tres detinguts que pretenien vendre unes 800 dosis de cocaïna per Cap d'Any a Sant Feliu de Guíxols

En l'operatiu també es van requisar més de 17 quilos de marihuana

 La Policia Nacional en col•laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) han detingut tres persones que pretenien vendre més de 800 dosis de cocaïna durant la nit de Cap d'Any.

Es tracta d'una ampliació de l'operació antidroga 'Goleta' i que ha permès als agents arrestar el cap de la banda, a més de dues dones que estan implicades. Els policies van intervenir 848 grams de cocaïna i 17,4 quilos de marihuana, a més de diners en efectiu, joies i vehicles.

La investigació també va comportar l'entrada i registre de diferents locals i garatges, a més de diversos bars de la ciutat. L'operació continua oberta i no es descarta que hi puguin haver més detinguts relacionats amb els fets de Sant Feliu de Guíxols. 

Els tres arrestats van passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols que va enviar a presó al principal inculpat, mentre que les dues acompanyants van quedar en llibertat amb càrrecs. A més de les unitats d'intervenció de la Policia Nacional, també hi va col•laborar la unitat de científica, la policia judicial, la unitat d'estrangeria, la canina i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.