El segon premi del sorteig de Reis esquitxa Figueres i Roses

Està valorat en 750.000 euros cada sèrie

El primer premi del sorteig de Reis, valorat en 2 MEUR cada sèrie, ha estat per al 41655, ha caigut íntegrament a Logronyo. Així, el primer premi ha passat de llarg de Catalunya, que ha aconseguit esgarrapat part del segon, que ha estat per al 44469, valorat en 750.000 euros cada sèrie i que ha esquitxat Figueres i Roses a l'Alt Empordà.

Concretament, ha caigut en una vintena d'administracions de municipis com Manresa, de Barcelona – en punts de venda situats entre d'altres al Corte Inglés, al centre comercial de les Arenes i a Diagonal Mar-, Sant Fruitós de Bages, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Puig-Reig i Sant Adrià de Besòs, entre d'altres. Pel que fa el tercer premi (250.000 euros la sèrie), ha estat per al 19467, ha caigut parcialment a l'Hospitalet de Llobregat.

Tot i quedar-se sense cap dècim del primer premi del sorteig de Reis, que s'ha venut íntegrament a Logronyo, el segon ha estat molt repartit, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat.

A Catalunya, s'han venut dècims i sèries del 44469 a Argentona (carrer Gran 18); a l'administració número 1 de Barcelona, al centre Diagonal Mar; a les administracions 18, 51, 232, 324 (Corte Inglés de Plaça Catalunya) i 336 (centre comercial de les Arenes); a l'administració número 9 de Cornellà de Llobregat; a les administracions 6 i 8 de Manresa; a la número 1 de Puig-Reig; a l'administració número 24 de Sabadell (Corte Inglés); a l'administració número 2 de Sant Adrià de Besòs; a la número 4 de Sant Cugat del Vallès; a la número1 de ant Fruitós de Bages i a la número 2 de Sant Quirze del Vallès.

El 44469 també consta com a venut a Terrassa i Vic; en dos punts de venda de Falset i l'Espluga de Francolí; i a les administracions número 4 de Figueres i número 1 de Roses. En canvi, a la demarcació de Lleida no hi ha cap administració que hagi repartit part del segon premi.

Pel que fa el tercer premi, el 19467 ha caigut parcialment a l'Hospitalet de Llobregat, concretament a l'administració número 9, situada a l'Avinguda del Carrilet. Es tracta d'un premi també molt repartit a la resta de l'Estat, en punts com Madrid, Estepona, Jerez de la Frontera i Santa Cruz de Tenerife, entre d'altres.