Més de 2.000 persones encenen una estelada amb 890 espelmes a Vall de Núria

Les inclemències meteorològiques han deslluït els actes organitzats per l'ANC

Les inclemències meteorològiques han afectat a la jornada independentista que havien organitzat des de l'Assemblea Nacional Catalana i l'entitat local Vall de Ribes per la independència. El fort vent que ha bufat a la zona ha fet avançar la major part dels actes abans de les quatre de la tarda, concentrant-los tots al matí, per facilitar una tornada ràpida dels assistents.

En concert, l'acte ha comptat amb la xerrada de membres de l'Institut de Nova Història i Catalunya Diu Prou i elements culturals com la música dels Grallers de Ribers, els Grallers de Campdevànol, la coral El Poble que canta, els Randellaires, Amadeu i CIA, Acordionistes, Diables d'Alpens i castellers d'arreu de Catalunya que han acabat de posar el toc festiu a l'esdeveniment.

Segons els organitzacions, el temps ha impedit que més gent pogués accedir a l'estació i ha fet anul·lar la intervenció de l'actor Quim Masferrer. No obstant això, l'actriu Txe Arana ha pogut fer la lectura del manifest final i els organitzadors han assegurat que tornaran a repetir la jornada independentista properament quan el temps acompanyi.