TV3 estrena l'1 de gener el documental sobre la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

És una producció de l'empresa de Vilajuïga, Visual13

El documental sobre el projecte gironí de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) s'emetrà el proper dissabte 1 de gener per TV3 a les 22:30h. Aquesta és una producció de l'empresa de Vilajuïga (Alt Empordà), Visual13 amb direcció de Vicenç Asensio i guió de la periodista Teresa Turiera.

“La parella (im)possible” és un documental en el qual s'hi ha treballat durant els darrers tres anys, seguint la trajectòria de l'orquestra des dels seus inicis, el seu engranatge intern, l’evolució dels musics més joves, la implicació dels més experimentats, el treball d’adaptació de les diferents musiques a una orquestra simfònica unida al so particular dels instruments de vent de la cobla, o la capacitat d’omplir les sales de concerts on actuen.

El rodatge capta les sensacions de tot l’equip que fa possible el creixement d’aquesta orquestra i la seva evolució, des dels primers concerts fins a l’obtenció del Premi Enderrock al millor disc de clàssica, durant tres anys seguits.

Al llarg del documental l'espectador hi trobara moltes cares conegudes, com Miki Nuñez, Elena Gadel, Manu Guiz, Beth Rogerdas o Paula Giberga, entre d'altres.

“La parella (im)possible” també mostra com la implicació personal de tots els musics en el projecte aconsegueix donar continuïtat a una iniciativa singular i única, que no només contribueix de manera determinant al patrimoni cultural i musical, sinó també a les carreres artístiques dels joves intèrprets que hi participen.