L'Espai Armengol clou el cicle de conferències de 2012 amb una ocupació del 88%

Més de 500 persones han passat per les instal·lacions de Visual13 al llarg de l'any

El cuiner Ferran Adrià, que va tancar la programació de conferències del 2012; la directora del Smart City Expo World Congress, Pilar Conesa; el director de PlayBrand, David Martí; la responsable de Projectes d'Innovació del Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la UdG, Rosa Olivella; el creador i responsable de l'aplicació i de l'empresa Easypromos, Carles Bonfill, o un dels dos creadors de la companyia EyeOS i fundador d'Archy, Marc Cercós, són alguns dels reputats ponents que han impartit ponències l'any passat a l'Auditorium de l'Espai Armengol.

#FocEmpordà

També es van organitzar tres workshops dedicats al màrqueting digital, la comunicació 2.0 i l'optimització de les xarxes socials. I una jornada de treball sobre la comunicació durant el foc de l'Empordà, #FocEmporda: comunicació durant el primer gran incendi 2.0, en el què van participar els peridosistes Carles Ayats, Francesc Cruanyes, Ramon Iglesias i Anna Puig; el consultor en comunicació, Pau Canaleta; la resposanble de Comunicació dels Bomberts, Núria Iglesias; el president de l'ADF Empordà, Josep Maria Cervera; i el delegat d'Interior a Girona, Albert Ballesta.

Noves conferències

Al llarg dels propers dotze mesos, l'Espai Armengol acollirà una conferència mensual. Avui mateix, l'Audutorium del centre s'ha omplert de gom a gom per escoltar l'assesor d'empreses i start-ups en Social Media Marketing, David Soler, que ha impartit una xerrada sobre Linkedin. 'Plataformes digitals per difondre el patrimoni cultural', 'Coa- ching per a emprenedors', 'Estratègia 2.0 per a empreses turístiques' o 'Twitter per a tu i la teva empresa' són els títols de les properes conferències.

L'Espai Armengol acollirà les intervencions de reconeguts experts com Jaume Marín, Director de Màrqueting i Planificació del Patronat de Turisme Costa Brava; Sandra Linares, directora de Coaching en Acció i Sòcia Fundadora de Coaching Catalunya; Joan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Dalí o Ciro Llueca, especialista en webarchiving i responsable de la versió 2.0 de la Biblioteca Nacional de Catalunya.