Detingut un home per colpejar i intentar atropellar al propietari d’un bar de Pont de Molins

L'agressor es va negar a pagar la consumició i va fugir

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 17 de desembre, a Borrassà, un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

Pels volts de les 00:20h del mateix dia, els Mossos van tenir coneixement que en un bar de la localitat de Ponts de Molins (Alt Empordà), hi havia hagut una agressió. Quan els mossos van arribar al lloc, la propietària de l’establiment va informar que un client havia agredit al seu marit, després d’una discussió per no voler pagar la consumició.

Els agents van saber que el propietari del local va seguir al client fins a la sortida per intentar cobrar i un cop  al carrer l’home li va donar un fort cop al cap. Seguidament, la persona va pujar al seu vehicle i va marxar del lloc amb la clara intenció d’atropellar al propietari del local.

L’home ferit va ser atès per una ambulància del Sistema Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat a l’hospital de Figueres amb un fort traumatisme cranial. Acte seguit i gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van poder saber la descripció de l’agressor i el vehicle amb el qual havia fugit del lloc dels fets.

Immediatament es va iniciar la recerca del turisme i els seus ocupants, dos homes, un d’ells l’agressor del propietari de l’establiment. Moments després els agents encarregats de la recerca van saber que una patrulla de trànsit havia aturat el vehicle que estaven recercant en un control d’alcoholèmia establert a la població de Santa Llogaia d’Àlguema, on el conductor del cotxe havia donat una taxa l’alcohol positiva i havia estat sancionat.

Amb tota la informació recollida, els agents el van localitzar i detenir el mateix dia 17 al migdia, com a presumpte autor de l’agressió al propietari de l’establiment que finalment va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona a causa de la gravetat de les lesions que va patir.

El detingut, a qui li consten antecedents, van passar el mateix dia 17 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.