Quatre detinguts per destrossar un bar i intentar endur-se la caixa registradora a Sarrià de Ter

Van fugir en cotxe per un carrer en direcció contrària

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 20 de desembre quatre homes, d’entre 28 i 32 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Girona i de Salt, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, estafa i danys.

Pels volts de les 00.39 hores del mateix dia, els Mossos van tenir coneixement d’una baralla d’unes deu persones a la via pública, a la localitat de Sarrià de Ter (Gironès).

Quan els mossos van arribar al lloc, van localitzar una persona ferida i estirada al terra i un vehicle  que marxava del lloc en sentit contrari, per la qual cosa el van aturar i van identificar els cinc ocupants.

Els agents van saber que cinc persones, quatre nois i una noia, havien estat consumint en un bar de la població i havien marxat sense pagar les begudes. Una estona després, quan la responsable del bar es disposava a tancar el local, es van tornar a presentar al lloc amb la intenció de sostreure els diners de caixa enregistradora. Davant la oposició de la noia, es va iniciar una baralla que va acabar amb una persona ferida i amb nombroses destrosses al local.

La patrulla que va interceptar el turisme va constatar que els quatre homes que ocupaven el vehicle eren els responsables dels fets i els van detenir com a presumptes autors dels delictes exposats.

Pel que fa a la noia, que era la conductora del vehicle, va ser denunciada administrativament per circular en senti contrari. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 20 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.