Lloret de Mar torna a traslladar les proves per covid-19 al costat de la Policia Local

L'Àrea Sanitària Mòbil funcionarà de dilluns a divendres als matins

Els CAP de Lloret de Mar (Selva) faran les proves de covid-19 a pacients simptomàtics a l'Àrea Sanitària Mòbil (ASM) que s'instal·larà al costat de la Policia Local a partir del proper dilluns 27 de desembre. Aquest inflable ja s'havia fet servir per fer-hi les proves anteriorment, però amb la davallada de casos es va decidir centralitzar les proves des del CAP de Lloret Centre.

Ara, amb l'increment de contagis s'ha optat per aquesta estratègia i així separar els circuits d'atenció entre pacients amb símptomes de coronavirus i pacients per a altres patologies. L'horari de l'ASM serà de dilluns a divendres de les onze del matí a dos quarts de dues del migdia. Durant els caps de setmana, les proves seguiran fent-se al CAP.

En aquesta instal·lació inflable només hi poden anar persones que tenen símptomes de tenir covid-19 amb una valoració telefònica prèvia per part dels sanitaris dels dos CAP de Lloret de Mar. A més, a partir d'aquest dijous ja no es faran proves als contactes estrets perquè hauran de fer aïllament directe durant 10 dies. En aquests casos, només hauran d'avisar per demanar una prova si tenen símptomes, tal com marquen les noves directrius del Departament de Salut.