Moisés Hurtado fitxa pel Girona FC

El vallesà, amb una llarga trajectòria a Primera Divisió, jugarà a Montilivi el que resta de temporada i amb opció a una altra

Reforç de luxe per al centre del camp blanc-i-vermell. Deu minuts abans que tanqués el període de traspassos del mercat d'hivern el Girona FC ha fet oficial el fitxatge de Moisés Hurtado Pérez, segona incorporació hivernal per a l'equip de Rubi després de la del davanter català procedent del Vila-real Gerard Bordas. Hurtado va néixer el 20 de febrer de 1981 a Sabadell i a les seves espatlles acumula una dilatada trajectòria a Primera Divisió: el 2001 va debutar amb l'Espanyol, on va jugar-hi fins el 2010 (va estar una temporada cedit a l'Eibar). Com a blanc-i-blau va guanyar una Copa del Rei (2006) i va quedar subcampió de la UEFA al perdre a la final amb el Sevilla (2007). El 2011 va decidir fer les maletes per provar sort a la lliga grega fitxant per l'Olympiacos, equip amb el que va guanyar la lliga. Un any després tornaria a l'estat espanyol per vestir la samarreta del Granada, on hi ha jugat una temporada i mitja i d'on ara procedeix. Hurtado tant pot actuar de migcampista com de central. Polivalència, múscul i experiència per al mig del camp gironí, tocat per les baixes de Tébar, Garmendia i Kitoko. 

Rescindit el contracte de Dani Erencia

El club també ha anunciat la decisió de rescindir-li el contracte al jove central Dani Erencia, fitxat l'any passat del Terrassa. Amb només 21 anys i molt castigat per les lesions, el club fa dies que té clar que el barceloní no pot passar una temporada en blanc esperant una oportunitat al club de Montilivi. L'Hospitalet sembla que té tots els números per fer-se amb els seus serveis. 

Marc Serramitja marxa al Sant Andreu

El migcampista Marc Serramitja, cedit fins ara al Llagostera, lluirà els colors del Sant Andreu el que resta de temporada. Així ho ha decidit la directiva del Girona, que té els seus drets i que aquesta primera temporada va decidir cedir-lo perquè creixi com a futbolista i pugui incorporar-se, més endevant, a la disciplina blanc-i-vermella.