Turisme Garrotxa analitzarà l'accessibilitat de 50 establiments i indrets d'interès turístic

Es busca millorar la qualitat de l'estada de les persones amb diversitats funcionals

Turisme Garrotxa està analitzat el grau d'accessibilitat de l'oferta turística de la comarca per millorar la qualitat de l'estada de les persones amb diversitats funcionals. En total, s'analitzaran 50 establiments i indrets d'interès turístic.

Després de l'anàlisi, els responsables dels establiments rebran un informe personalitzat amb la llista de millores necessàries per incrementar l'accessibilitat del seu negoci. A més, tota la informació es publicarà a un panell web específic.

Durant aquesta prova pilot s'analitzaran, sense cap tipus de cost per al seus responsables, hotels, establiments de turisme rural, càmpings, apartaments, habitatges d’ús turístic, bars i restaurants, activitats indoor i outdoor, oficines de turisme, itineraris, centres històrics, espais d'interès cultural, museus i sales de reunions i espais singulars.

Properament també s'analitzaran més establiments i indrets d’interès, als quals s’afegiran albergs, cases de colònies, comerços, i, fins i tot, taxis.

Aquesta acció s'emmarca en el projecte "La Garrotxa per a tothom", subvencionat pel FEDER "La Garrotxa Terra de Volcans, cultura i identitat", i també és una de les actuacions previstes a l'estratègia 2021-2025 de la Carta Europea de Turisme Sostenible.