Dos detinguts per robar pernils i fuets en dues carnisseries de Girona i Sarrià de Ter

Es van endur 2.600 euros en embotits i 3.000 euros en efectiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimarts 14 de desembre a Girona, dos joves de  27 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a interior d’establiment, concretament una carnisseria i una farmàcia.

Un dels fets van tenir lloc la mitjanit del 13 de desembre quan dos joves van forçar la persiana metàl·lica d’una farmàcia situada a l’Avinguda de França de Girona. Un cop van tenir la persiana aixecada, van intentar trencar el vidre per accedir-hi.

En saltar l’alarma de l’establiment es van mobilitzar diverses patrulles que van fer recerca per la zona, i van localitzar dos joves que fugien del lloc, sense haver sostret res, i que anaven en bicicleta. Els agents no els van poder interceptar i els van detenir l’endemà, fruit de les tasques d’investigació.

El mateix dia 14 els mossos de la Unitat d’Investigació de Girona els van tornar a detenir per haver entrat a robar en una carnisseria de Sarrià de Ter el passat 11 de novembre. Per entrar-hi van forçar la porta lateral de l’establiment, van trencar el pany de la persiana de ferro per aixecar-la, i van forçar els panys de dues portes de fusta.

De dins van sostreure 3.000 euros en efectiu de la caixa registradora, dos telèfons mòbils valorats en 1.600 euros, 15 pernils valorats en 250 euros cadascun, 10 fuets, ampolles d’alcohol i 4 formatges. Els lladres també es van endur dos cubells d’escombraries. El valor total del sostret ascendia a 9.135 euros.

El jove de 27 anys, a més va ser detingut el passat 15 de novembre per haver furtat pernils valorats en 1.000 euros d’una carnisseria situada al carrer de Santa Eugènia de Girona, fets comesos el passat 14 d’octubre. Aquesta detenció la va efectuar una patrulla de la Policia Local de Banyoles en base a un requeriment policial que havia emès la Unitat d’Investigació de Girona.

En data 17 de desembre aquest jove ha tornat a quedar detingut per un delicte de receptació. Ambdós detinguts acumulen diversos antecedents pels mateixos tipus de delictes.