Entra en funcionament l'espai de Coworking de la Bisbal

Està obert les 24 hores del dia els 365 dies de l'any

Aquesta tardor s’ha posat en funcionament el Coworking la Bisbal, un espai ubicat a l’edifici de l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17). El projecte s’ha concebut amb la voluntat d’oferir un impuls a l’emprenedoria i l’autoocupació dins de l’àmbit de la innovació social i la sostenibilitat, acollint iniciatives que busquin satisfer demandes que millorin el benestar, les condicions de vida, el nivell cultural, la igualtat, la inclusió social i/o la sostenibilitat ecològica del territori.

El servei va dirigit a persones emprenedores i a empreses de nova creació que persegueixin objectius comuns amb el caràcter que s’ha volgut donar a aquest espai de coworking. Alhora, l’espai té l’objectiu que les persones emprenedores o empreses puguin interactuar i col·laborar amb d’altres afines per tal de facilitar la cooperació, el suport mutu, la compartició de coneixements i la creació de sinergies.  

L’espai és accessible les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any. Ofereix un seguit de serveis a les empreses instal·lades per tal de cobrir les necessitats organitzatives i funcionals que puguin tenir durant el desenvolupament habitual de les seves activitats. A més a més, també es preveu oferir a les empreses instal·lades diferents jornades, formacions i trobades relacionades amb l’emprenedoria. Tot plegat, amb l’objectiu permetre a les persones emprenedores i empreses de nova creació disposar d’un espai apte per treballar i  consolidar la seva activitat durant els seus primers anys de trajectòria professional.

A través d’un apartat al web municipal de l’Ajuntament de la Bisbal es pot consultar tota la informació necessària, així com els tràmits d’inscripció al Coworking la Bisbal. D’altra banda, el Coworking la Bisbal s’ha adherit a la Xarxa Gironina d’Espais d'Allotjament Empresarial (XGEAE), una iniciativa de la Diputació de Girona on s’ofereix a l’emprenedoria assessorament, suport, esdeveniments, formació i programes d’impuls empresarial.