L'Indilletres de la Bisbal frega els 4.000 visitants

L'organització destaca el "gran èxit" que ha suposat

Unes 4.000 persones han passat aquest cap de setmana per la fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà, en el que ha estat "un gran èxit de públic", segons l'organització. I és que l'esdeveniment ha doblat el nombre de visitants respecte l'any passat i es "consolida" així com un referent d'editorials independents a Catalunya.

El president d'Indilletres, Xavier Cortadellas, es mostra "molt satisfet" amb la resposta i reconeix que "no les tenia totes" quan van decidir doblar el nombre d'editorials. "Ara podem dir que ha funcionat molt bé", ha remarcat Cortadellas que ha volgut agrair "el treball en equip" que suposa la fira. El president d'Indilletres també ha destacat la satisfacció dels expositors amb les vendes.

Cortadellas reconeix que de cara a l'any vinent no tenen clar com ho faran, perquè el pavelló firal "es fa petit". Ara bé, el president d'Indilletres ha deixat clar que mantindran el recinte perquè "és molt pràctic", malgrat que la primera edició es va fer a la plaça del Castell. "Aquell és un entorn molt maco, però tenim clar que ho seguirem fent la primera setmana de desembre per no competir amb ningú i el pavelló és lo més fàcil", remarca.

Aquest any a la fira hi havia 39 editorials independents, el doble de l'any passat, però des de l'organització donen per fet que hauran d'incrementar el nombre de cara al 2022. "No sé pas com ens ho farem, però tenim clar que aquesta és la nostra opció", remarca Xavier Cortadellas.

La millor prova que la fira ha estat "un gran èxit" és la satisfacció que les editorials han expressat a l'organització, en relació a les vendes. "La veritat és que ens traslladen que estan contents i que els ha funcionat bé", remarca el president d'Indilletres.

La fira ha doblat el públic i el nombre d'empreses que hi han participat, però no les activitats. Se n'han fet una quarantena dividides en diferents espais, com la Biblioteca Lluïsa Duran, el Mundial o el mateix pavelló firal. Cortadellas destaca que les activitats atrauen gent que després acaben comprant.

La fira Indilletres posarà el punt i final amb un concert tertúlia de Fetus amb en Jaume Arnella.