Moren dos joves en caure amb el cotxe en una riera de Sils

El sinistre ha tingut lloc a tocar del polígon industrial de l'antiga paperera

[ACTUALITZAT 18:00h] Dues persones han mort la matinada d'aquest diumenge en caure amb el cotxe en una riera de Sils (Selva). L'avís del sinistre, tanmateix, no s'ha rebut fins a les 08.21 hores a tocar del polígon industrial de l'antiga paperera quan uns caçadors s'han trobat amb el vehicle.

Segons les primeres informacions, el cotxe anava per un camí de la zona, ha sortit de la via en un pas inundable i ha quedat de cap per avall dins la riera de Vallcanera. La zona de l'accident és una pista forestal en bon estat i la riera no baixa plena.

El sinistre s'ha produït a tocar del polígon industrial de Can Cuca, just al costat d'un petit pont per on passa la via del tren. Les dues víctimes mortals serien dos nois de 19 i 21 anys, veïns de Tordera (Maresme).

Els cossos han estat rescatats pels Bombers Bombers de la Generalitat que hi han desplaçat cinc dotacions provinents dels parcs de la Vall d'Aro, Maçanet de la Selva, Girona i Santa Coloma de Farners. També s'ha activat la unitat subaquàtica però aquesta no ha actuat.

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i diverses patrulles de la Policia Local de Sils també s'han desplaçat a la zona de l'accident.