El Corté Inglés de Girona dona el tret de sortida al Nadal amb una actuació del cor Geriona

El Mercat de Nadal oferirà un assortit d'articles típicament nadalencs

La implantació del Mercat de Nadal d’El Corte Inglés de Girona, situat a la reformada plaça Salvador Dalí, emmarca la nova porta d’accés a la botiga i l’inici de les activacions amb motiu de les festes de Nadal.

L’oferta comercial del Mercat de Nadal és típicament nadalenca amb productes gourmet, dolços i xocolates, torrons, brous, cremes i cava, representats en nou casetes de fusta. Tot plegat en un espai exterior coronat per una estructura de leds de grans dimensions que donen forma a un arbre de Nadal. L’avet de llums té una alçada de 12 metres (l’equivalent a un edifici de tres pisos) i un diàmetre de base de 4,80 metres que permet el trànsit de persones pel seu interior.

El Mercat de Nadal s’inaugura el pròxim dilluns, dia 6 de desembre fins al 5 de gener, amb un horari de 12h a 20h, de dilluns a dissabte i festius amb obertura i comptarem amb una actuació musical del cor Geriona el dijous 23 de desembre. El cor, àmpliament conegut fora de la ciutat per la seva participació en el programa de TV3, Oh Happy Day, oferirà un repertori musical de cançons populars en dos actuacions, a les 18.00 i a les 19.00h.  

Per als més petits, la renovada planta de joguines amb més de 600 metres quadrats, es converteix en un photocall nadalenc on destaca una pista de circ en blanc i negre, majestuoses figures d’elefants a l’escenari principal i una carpa d’exposició de peluixos custodiada per dos trencanous.