Consum obre el seu segon supermercat a Girona

Té 1.600 metres quadrats i dona feina a 35 veïns de la ciutat

Consum obre un nou supermercat a Girona, el segon de la ciutat, amb el qual ha creat 35 llocs de treball procedents, tots ells, d’aquesta localitat. És la sisena botiga que la Cooperativa inaugura enguany i compta amb el nou model de botiga i totes les mesures d’eficiència energètica dels supermercats ecoeficients.

El nou Consum de Girona consumeix un 40% menys d’energia que un de convencional. Amb aquesta botiga, Consum arriba a la desena de supermercats a la província de Girona i als 226 a tot Catalunya, entre botigues pròpies i franquícies Charter.

El nou supermercat té prop de 1.600 metres quadrats de superfície, està situat al carrer del Migdia 163, i se suma a l’altre establiment que la Cooperativa té a la ciutat, al carrer d’Ultònia 11, obert el 2016. Disposa de compra a domicili i més de 140 places d’aparcament gratuït per a facilitar les compres.

Aquest supermercat té un horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte de 9.00 a 21 hores en horari d’hivern i fins a les 21.30 hores a l’estiu. Disposa d’atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma, Vitality, Consum ECO i Consum Kids.

Disposa del nou model de botiga, en el qual preval l’experiència del client i la sostenibilitat, simplificant els mobles, la disposició dels productes, els colors i la il·luminació, per a facilitar la compra i que sigui personalitzada, còmoda i àgil, donant un protagonisme especial als productes frescos. També s’ha millorat l’experiència, mitigant el so del paviment amb unes rajoles especials, i s’ha suprimit la major part dels cartells aeris, de manera que s’ha eliminat el “soroll visual” i s’ha buscat una informació més clara sobre el fons blanc del mobiliari.

Consum té previst implantar aquest nou model de botiga en totes les noves obertures que faci a partir d’ara, com també en les reformes.

Supermercat ecoeficient

Els supermercats de la Cooperativa disposen d’una tecnologia pionera en les seves instal·lacions frigorífiques, ja que fan servir CO₂, un refrigerant natural per a la generació de fred, que redueix les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. A això se sumen altres mesures d’eficiència energètica, com ara il·luminació led, instal·lació de portes i tapes en el mobiliari frigorífic, control domòtic, etc.