El Girona FC necessita aixecar el vol

Els de Rubi encadenen quatre partits sense guanyar i avui no podran comptar amb Tébar ni Chus Herrero

Tot sembla indicar que Rubi apostarà per Richy com a parella de ball de Migue a l'eix de la defensa, mentre que serà Eloi Amagat l'encarregat de jugar amb Luso al doble pivot; el gironí ja va disputar uns minuts la setmana passada a Sabadell i té molts més números que el jove Pere Pons per sortir de titular. I és que l'autèntic maldecap per al míster segueix sent el centre del camp, ja que els tres lesionats de la plantilla -Garmendia, Kitoko i Tébar- són tots tres migcampistes. 

El millor Guadalajara també arriba amb baixes

El tècnic del Girona va comentar ahir en roda de premsa que el Guadalajara "no ha canviat la manera de jugar" respecte l'1-5 de la segona jornada de lliga, sinó que "ara han agafat una bona ratxa i amb ella molta moral". Rubi té clar que "l'equip necessita tornar a guanyar" per posar fi a una situació "complicada pels últims resultats i pel mal partit a Sabadell". Tot i la dificultat del matx i la mala ratxa, Rubi va voler deixar clar que "el Guadalajara no vindrà aquí i guanyarà fàcilment". 

El manxecs presenten la baixa d'Azkorra, el seu davanter referència, i el dubte està en sí el tècnic del conjunt morat confiarà en Juanjo -que mai havia estat convocat per un partit de Segona Divisió-, Kepa -baix de forma després de sortir d'una lesió- o fins i tot Cristian Fernández. Jony (migcentre defensiu) i Barral (defensa central) són baixa per sanció. Tot sembla indicar que seran Erice i Alex Ortiz els encarregats de substituir-los en l'onze inicial. 

FITXA TÈCNICA:
GIRONA F.C: Mallo; Jose, Migue, Richy, David García; Eloi, Luso; Juanlu Hens, Jandro, Felipe Sanchón; Benja.
CD GUADALAJARA: Razak; Kike Tortosa, Gaffor, Alex Ortiz, César; Erice, Vicente, Álvaro, Alex García; Aitor i Juanjo.
ÀRBITRE: Mario Melero López  (Comitè Andalús)
DIA I HORA: Dissabte, 26 de gener de 2013, a les 16:00 hores (Esport 3). 
ESTADI: Montilivi