Desmantellades dues plantacions de marihuana en dos habitatges de Figueres

En total es van arrestar dues persones i localitzar 505 plantes

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes, de 25 i 42 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar a principis de novembre quan els mossos van saber que en dos domicilis dels carrers Major i Doctor Gimeno de la població de Figueres (Alt Empordà), s’hi podria cultivar marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existien aquestes plantacions indoor.

La investigació va concloure que als dos habitatges hi havia signes evidents de l’existència de possibles plantacions de marihuana.

Finalment, ahir es va fer una entrada i perquisició als domicilis, amb manament judicial, on es van localitzar 505 plantes de marihuana i divers material per facilitar el cultiu com focus, ventiladors, transformadors, filtres i aires condicionats. A més, també van comprovar que la instal·lació tenia l’escomesa de llum manipulada.

Davant les evidències, es va detenir els dos homes com a responsables de la plantació. Els detinguts, amb antecedents, passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.